top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıPeCom

Verimli Bir Çalisma Sistemi İcin Profesyonel Kurumsal Eğitim

Altı ana değer üzerine inşa edilen Kurumsal Eğitim şirket kimliğinin yanında operasyon kimliğinin de temellerini bu değerler üzerine kurmaktadır. Bilimsel metotları kullanarak dürüst ve objektif olmaya çalışan firma, çalışma partnerlerini bir değer oluşturabilmek için bir araya getiriyor. Müşteri ve rekabette olunan firmalar ile saygı ayrımı yapmadan çalışan firma için etik değerler ve şeffaflık oldukça önemlidir. Ödüllendirici sistemler, motive edici ve dengeli metotlar ile çalışanların hedeflerine daha başarılı bir şekilde ulaşabilmesi sağlanıyor.

Kurumsal Eğitim

Firmanın İK servisleri insan kaynakları içerisinde tüm alanları kapsıyor. Kültür değişiminden performans değişimine kadar tüm alanlarda dünya standartlarında hizmetler sunulmaktadır. İş gelişimi açısından tüm operasyonel olmayan noktalarda iş gelişimi servisi sunulmaktadır. İK pazarlaması, Şirket ya da ürün kimliği hakkında hizmetler bulunmaktadır. Dijital değişim alanında ise şirketlerin ilerleyen eski tip tüm süreçlerine kolay anlaşılır, erişilebilir, sorunsuz ve hızlı bir şekilde yüksek teknoloji imkânları ile erişim sağlanmaktadır. Genel olarak Kurumsal Eğitim iş geliştirme, İK ve dijital değişim programları sunuyor.

Kurumsal Eğitim Çözümleri

Firma çalıştığı her firma ile özelleştirilen iç geliştirici ve İK çözümleri sunmaktadır. Her firma için bu çözümlerin özel bir ilerleyişi bulunuyor. Bu alanda Kurumsal Eğitim çalışmaları kapsamında iş geliştirmek için tüm servilerin destek departmanları oluşturuluyor. İş geliştirme ve insan kaynakları geliştirme departmanlarında ilerleyen çözümler sayesinde iş verimi elde edilmektedir. Firmalarda bu şekilde departmanlar yok ise bu departmanlar olarak firma ilerleme kaydetmektedir. Online servilerinde ise bir kısıtlama bulunmuyor.

Diğer Hizmetler

Bu çalışmalara ek olarak performans yönetimi de çok önemlidir. 90, 180 ya da 360 derece sistemlerle ilerleyen firmalar, bu sistemlerin oluşturulması aşamasında üçüncü parti olarak değerlendirilir. Firma bu süreçlere de destekler sağlıyor. Firmanızda iyi bir çalışma yönetiminin olması yaratıcılık, esneklik, uzmanlık ve daha çok motivasyon sağlayacaktır. Center Link Kurumsal Eğitim kapsamında ileri seviye politika oluşturulmasına da çok önem vermektedir. Şirket politikalarının oluşturulmasında yasal çerçeve ve şirket vizyonu hem çalışanı, hem de işvereni daha çok mutla eden politikalar oluşturacaktır. Yapılan her çalışmanın uluslararası standartlar çerçevesinde yapılması önemlidir.

Kâğıtsız bir işleyişi oluşturulması gereklidir. Firma bu alanda tüm bilgiyi firmanıza aktarır. Yasal konular dışında tüm işleyiş dijital ortama aktarılabilir. Özellikle firmalar yetenek yönetimine dikkat etmelidir. En iyi çalışanları elde tutmak zor olabilir. Bunun için farklı firma çözümleri üreten Center Link, kültür değişimi gibi detaylara da çok önem vermektedir. Eğer değişim hareketlerini kötü bir şekilde yönetiyor iseniz bu hareketler çok korkutucu olacaktır.

Akılcı yönetim ve doğru yaklaşımlar ile değişim hareketlerine heyecan katabilir ve çalışanlarınızın neşesini artırabilirsiniz. Çalışanlara kültürel değişim kapsamında her noktada eğitimler verilmektedir. Dijital hizmetler kapsamında ise işlenmesi zor olan bilgilerin geride bırakılmaması için tüm konularda dijitalleşme sağlanmaktadır.


13 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page